Fullmåne nu igen!

Natten har sänkt sig över ön och fullmånen är klare än vanligt..en sömnlösnatt men andra ord.
En gnagade känsla av rastlöshet har infunnit sig sen två dagar tillbaka...orosmolnen har tydligen bildat en milslång kö i min egen himmel ( i klass med den på apoteket en måndag förmiddag) .
 
Varför håller man på med detta..varför skaffar man sig inte bara ett ordentlig utbildning med välbetalt jobb med fackmöten, musarm och fikaraster??mys på fredag kväll, utgång på lördag och finmiddag och söndagsångest??
Nej...eller..absolut inte..ännu iallafal..Men när vet man att ens utgångsdatum har passerat egentligen?
 
Jag läser allt jag kommer över just nu..övernatuliga böcker, bloggar om grekland, prostituerade i skåne, ett pågående könsbyte, om frökens Fharmas förlovning med biljonären i US, bokstavsdieter, nagelförlägning och om sjukdomar så klart. Det är en sarligblandning helt enkelt.
 
 
N. Vertis min grekiska gud, bara kom och ta mig långt här ifrån, parakalo!!  Feb  blir en bra månad..två veckor hemma sen börja nedräkningen !!!!!!! :)
 
 
 
 
 

Svar till Katten!

Kai esi mou leipeis, eisai h gata mou!
 
Det var faktiskt precis vad jag behövde läsa nu, efter världens längsta och en av de sämsta dagarna på en evighet.
 
Idag har jag bråkat med "Bellman" på ett hotell och stått och diskuterat med en manager om två olika åsikter. Jag har åkt transfer i nästan tre timmar för att inse att några väskor har hoppat av på två hotell tidigare, då har jag åkt tillbaka nästan 40min för att hämta väskorna och sedan kört tillbaka till det sista hotellet för att äntligen tillsist kunna åka hem, ytterligare en timme.
 
Sen skulle jag visa att min nyckel som har slutat att fungera i porten inte fungerar längre, jo då, tro fan att den börjar fungera just när jag ska visa motsatsen.
 
Piss och lort. Jag är så irriterad att jag går och lägger mig. 
 
Katten, du fattar vilken retfull dag va? ;)
 
Filakia polla

Medelande till Gubben!

Mou leipis !!!

Slingor

Alltså denna mexikanska charmen va..

Igår fick jag och en kollega att spontant infall att vi skulle till frisören, för min del var det ett måste du utväxten var katastrof!

Vi blir överlyckliga när vi ser att frisörerna själva har slingor, yes! Det har måste bli bra!

Jag vill gärna göra blonda slingor i utväxten tack sa jag.

Ut kom jag med bruna slingor i hela håret. Och ett par ljusa på toppen av knoppen.

Jahapp. Ja ja, ca 300SEK var det väl kanske värt.

//Gubben

Rederiet version 2

När alla that´s 70 show avsnitten är avklarade och fem säsonger av BBT lika så blir det den gamla klassikern Rederiet som går varm igen. För tredje gången under min livstid ser jag nu denna fanatsika serie .Dess familjedram, Rediars otaliga oäkta barn, bomber och kryssningsfartyg som brinner upp..underbart. Varje gång går tankarna lite smått till vattnet utanför Santorini där Freja sorgligt nog gick på grund!
 
Annars kämpar vi på här nere efter en vecka med matförgitning, dubbeljobb och konster på stripstång på yumbo hoppas vi på en bättre framtid eller åtminstånde en bättre vecka. Ciao ciao

Något helt oväntat och galet

Idag har det skett två helt oväntade och galna saker.

Sak nummer ett: Jag har skaffat mig en personlig tränare. Nu jädrans ska jag bli fit!

Sak nummer två: Jag har idag tackat ja till min sommar destination. Men om det blev Grekland, nej det blev det tillsist inte. Jag fattar inte alls vad som händer. Det märkligaste är att jag har bestämt det själv..

//Gubben

Motgång motgång framgång!

Fråga:Är jag bitter för att jag hellre spendera natten i sängen än att tramsa i bunglow bredvid på en förfest med endast tjejer?
Svar:Nja lite men bara för jag plötsligt känner mig väldigt ålderdomlig.

Fråga: Är Jag bitter för att jag måste ha servicetelefonen på teamdagen i morgon?
Svar:Ja en smula men min vanliga otur.

Fråga: Är jag bitter för att jag inte får äta någon på 12h för att min DM tvingat mig att gå till sjukhuset för att ta blodprover?
Svar: Ja , extremt halva fridagen kommer gå åt till att få nåla i armen. Dessutom är jag sjukt hungrig och grinig!

Fråga: Är jag bitter för att jag sedan nyår trasslat in mig i det ena tjejdramat efter de andra??
Svar : Oja..tär extremt på humöret.

Fråga: Är du världens lyckligaste person som ska tillbaka till Kos i sommar.
Svar: JAAAAAAAAAA

Så där liten grann från ovan!

2012 sista dagar spännderade jag tillsammans med min fantastiska Alexander som kom ner på en liten nyårsvisit. Så dagen innan nyår ramlade han in på vårt kontor med storslagna planer...sista dagen på året skulle spenderas högt, högt upp i luften!!
 
Tror ni inte han bokar in oss på exlusive helikopter tur!! Riktigt häftigt, och nu har jag sätt allt av Gran Canaria......sooo pls...ase me na figo tora!!
 
 
 
 

greekdream.blogg.se

Längtan efter ett liv i Grekland.

RSS 2.0