Katten har funnit en annan katt!

Efter alldeles för många sömnlösa timmar, dagar och veckor av utekvällar och sangria somnade jag kvart 6 igår kväll.. kl 00.30 vaknar jag av att jag i drömmen har en katt som puffar mig på hakan. Jag vaknar till och ser det som ett tecken på att jag glömt tvätten i tvättmaskinen.
 
Kl. 05.00 vaknar jag är pigg som helst och då har jag verkligen en av katterna som ränner runt i området där vi bor sovandes ovanpå mig med huvudet på min kind!!
 
Han gäspar och tittar yrvaket på mig och hoppar sedan ner och ställer sig vid dörren och vill gå ut.
 
Märklig!!

Livet i Mexiko

Det är en skam. En skam att katten inte alls har det så kul och att hon har så pass lång tid kvar på GC. En skam att jag bara njuter till fullo av livet i Mexiko och inte alls vill åka hem. En stor skam att jag ska hem om 5dagar. Fem dagar. Jag njuter av varje sekund och har det så himla bra här. Allt har bara plötsligt blivit helt fantastiskt, vi har lärt känna massa nya människor, livet är bara på topp och jag bara älskar varje sekund av det. Okej inte varje sekund, idag har jag haft ganska många sekunder med baksmälla, de har jag inte riktigt njutit av. Men annars. Vilken skam. Mina vänner har alltid trott att jag ska träffa en grek och gifta mig. Det trodde jag också. Men plötsligt har jag insett att mexikanare är ta mig tusan inte så dumma de heller. //Gubben

Livet..

livet på denna ön suger just nu..eller de har det alltid gjort iofs. Teamt är lika med noll..ön är en glömd sten i havet och den sista månaden och de tio dagarna gååår så långsamt! Vi har inget bättre för oss än att irritera oss på varandra..och en eller två turer på yumbo det är iallafall kul i mellanåt och äta fisk med remulad. Thank god for miss dragqueen vanity case och den danske krog!
 
Idag har jag även av misstag råkat dricka från en vattenflaska fylld med hett kranvatten som jag gjorde iordnig igår för att ha under fötterna i sängen. Vattnet var svalnat och inte tänkte jag på de när jag klunkade i mig större delen av det.....faaaan!! Hoppas på den god viljan nu då!

Älskar det faktum

Jag kan bara inte annat än att älska det faktum att katten druckit sig för full på sambuca.. Vänta du bara kissekatten, vänta du. Tänk när våra vägar korsas igen nästa gång, då du!! //Gubben

Sista natten

Ikväll är sista natten som ung och dum. I morgon blir jag tydligen 25 och bra mycket närmre 50 än nu.

Det blir spännande.

För ett år sedan firades denna dag uppe i Anopoli i Thessaloniki med utsikt över staden, en kaffe, kortspel och trevligt sällskap.

Åh vad jag saknar Grekland!

//Gubben

Hård natt...

Jag trodde jag lärde mig något från thessaloniki...men nej

Aaaaaaaaaldig mer sambouka!

greekdream.blogg.se

Längtan efter ett liv i Grekland.

RSS 2.0