Kalws irthate- Det betyder välkomna på grekiska

Vi är två målinriktade och envisa reseledare som träffades i stora landet sandlådan, Egypten. Där bodde vi grannar och arbetade för olika bolag. Plötsligt en dag så var katten bara borta, det var revolution i landet och katten hade hastigt och plötsligt åkt hem. Ett par dagar senare satt även gubben och hennes kollegor på ett flyg till Sverige.
Gubben drog sedan vidare på nya äventyr på Fuerteventura och katten till Dubai. Men när katten sedan kom hem åkte hon ner till gubben på fue för en veckas semester. Sedan skiljdes deras vägar åter igen åt. Katten drog till Kreta för en fantastisk sommarsäsong och gubben åkte till Thassos.
När vintern kom var de båda trötta på allt som hade med reseledare att göra och gubben som slutade sin säsong tidigare bestämde sig för att åka till Thessaloniki för att läsa grekiska. Det tog inte lång tid från det att katten också kommit hem tills dess att hon infann sig i Thessaloniki för att även hon läsa grekiska.

I Thessaloniki levde vi loppan och smakade på allt för mycket smarrigt vin på favorit baren i Ampelokipoi och för att inte tala om alla sambuca shots som gubben tvingat i katten.

När våren sedan kom skiljdes de två vännerna återigen åts och fortsatte sina liv som guider. Katten drog till Kos och gubben, hon åkte tillbaka till Thassos.

Vår gemensamma nämnare är vår kärlek till Grekland och vårt brinnande intresse får vårt arbete som reseledare.

Nu har vi är en dröm och längtan om ett liv i Grekland. Och vad passar då inte bättre än att skriva ner våra drömmar, tankar och idéer i en blogg som vi båda kan styra.

Men frågan är, vilka är egentligen Katten och Gubben?
Häng med oss på våra äventyr och få äran att lära känna dessa fantastiska människor som vi faktiskt är!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

greekdream.blogg.se

Längtan efter ett liv i Grekland.

RSS 2.0